Κοβίντ πράιονς και εμβόλια

Το εξωτερικό κέλυφος της ακίδας πρωτεΐνης του κορανοϊού περιέχει "περιοχές που μοιάζουν με πράιον" που δίνουν στον ιό πολύ υψηλή πρόσφυση στους υποδοχείς ACE2 στο ανθρώπινο σώμα.



Αυτό τεκμηριώθηκε από μια μελέτη με τίτλο, "SARS-CoV-2 Prion-Like Domains in Spike Proteins Enable Higher Affinity to ACE2", που

''Η παρουσία και η μοναδική κατανομή των prion-like τομέων στο SARS-CoV-2 ''

Οι περιοχές δέσμευσης του SARS-CoV-2 των υποδοχέων της πρωτεΐνης ακίδας, είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες, καθώς αν και οι πρωτεΐνες S του SARS-CoV-2 και SARS-CoV (προηγούμενου κορονοιού) μοιράζονται τον ίδιο υποδοχέα κυττάρου ξενιστή, το ένζυμο μετατροπής της αγγειοτενσίνης 2 (ACE2), ένα ένζυμο που περιέχει ψευδάργυρο, στον SARS-CoV-2 επιδεικνύει 10 έως 20 φορές υψηλότερη συγγένεια για το ACE2 .

''Σε σύγκριση με άλλους ιούς, παρατηρήθηκε μια εντυπωσιακή διαφορά στηνκατανομή των περιοχών που μοιάζουν με prion στην ακίδα πρωτεΐνη, δεδομένου ότι ο SARS-CoV-2 ήταν ο μοναδικός ιός, απο την οικογένεια των κορονοιών με περιοχή τύπου prion που βρέθηκε στην περιοχή δέσμευσης του υποδοχέα της περιοχής S1 της ακίδας πρωτείνης.''

Το εμβόλιο mRNA λειτουργεί χακάροντας τα κύτταρα του σώματός σας και προκαλώντας τα να παράξουν πρωτεΐνες που έχουν διαμορφωθεί σύμφωνα με τις πρωτείνες της ακίδας του κορονοϊού SARS-CoV-2.

Δεδομένου ότι αυτή η δομή περιλαμβάνει περιοχές που μοιάζουν με πράιονς, τυχαία σφάλματα στις αλληλουχίες mRNA - τα οποία μπορεί να περικοπούν από το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα πριν φτάσουν στα ριβοσώματα στα κύτταρα - θα μπορούσαν να προκαλέσουν στους αποδέκτες εμβολίου mRNA να παράγουν πράιονς στο σώμα τους .

Ο κίνδυνος αυτός εκτιμήθηκε από τον Δρ. J. Bart Classen, ο οποίος συνέταξε μια εργασία στο Microbiology & Infectious Diseases:

"Εμβόλια Covid-19 με βάση το RNA και ο κίνδυνος της νόσου Prion."

Μπορείτε να δείτε το κείμενο της μελέτης σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Αυτή η μελέτη καταλήγει στο συμπέρασμα, "Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το εμβόλιο RNA έχει συγκεκριμένες αλληλουχίες που μπορεί να προκαλέσουν τις (TAR DNA binding protein, πρωτείνες δέσμευσης) TDP-43 και τις FUS να αναδιπλωθούν στις παθολογικές τους πράιον δομές, σχηματισμούς."

Εξηγεί επίσης: Το RNA, δεσμεύει το ένζυμο μετατροπής της αγγειοτασίνης 2 (ACE2), ένα ένζυμο που περιέχει ψευδάργυρο. Αυτή η αλληλεπίδραση έχει τη δυνατότητα για την αύξηση του ενδοκυτταρικού ψευδαργύρου. Τα ιόντα ψευδαργύρου έχουν αποδειχθεί ότι προκαλούν το μετασχηματισμό των TDP-43 στην παθολογική τους διαμόρφωση prion. Η αναδίπλωση των TDP-43 και FUS στις παθολογικές τους πράιονς δομές, είναι γνωστό ότι προκαλεί ALS, εκφυλισμό πρόσθιου κροταφικού λοβού, νόσο του Alzheimer και άλλες νευρολογικές εκφυλιστικές ασθένειες.

Η κλινική Mayo αναφέρει ότι η CJD, Creutzfeldt-Jakob disease, η ασθένεια που προκαλείται από τα prions, είναι 100% θανατηφόρα και δεν έχει καμία θεραπεία .

Μερικά από τα συμπτώματα της CJD (νόσος prion) που περιγράφονται από την κλινική Mayo περιλαμβάνουν:

Συμπτώματα τύπου εγκεφαλικού
Δυσκολία στην ομιλία
Σύγχυση
Περίεργες κινήσεις

Άλλα συμπτώματα περιλαμβάνουν συναισθηματικές αλλαγές, απότομη απώλεια γνωστικής λειτουργίας και φαινομενικές αλλαγές προσωπικότητας.

Όλα τελειώνουν στο θάνατο.

Όταν τα συμπτώματα prion είναι εμφανή, είναι ήδη πολύ αργά.

Δεν υπάρχει θεραπεία και καμία αντιστροφή δεν είναι δυνατή.

Τα εμβόλια mRNA μπορεί να απελευθερώσουν ένα κύμα θανάτων από ασθένειες πράιον "ζόμπι", γνωστά ως "Mad Cow Disease" νόσος των τρελών αγελάδων, σε ανθρώπους (CJD)Λόγω των παραπάνω μηχανισμών, υπάρχει πιθανότητα τα εμβόλια mRNA να απελευθερώσουν ένα κύμα νευρολογικής νόσου τα επόμενα χρόνια.

Τα θύματα αυτής της νόσου των πράιονς φαίνεται να έχουν ταχεία εμφάνιση Αλτσχάιμερ, άνοια ή μείωση της γνωστικής ικανότητας.
Αυτή η κατάσταση θα μπορούσε να επηρεάσει εκατομμύρια ή και δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αυτό το κύμα της νόσου των πράιονς, με κάποιο τρόπο, θα μετατρέψει τους ανθρώπους σε "ζόμπι" καθώς τα πράιον "τρώνε τον εγκέφαλό".

(Για μια πλήρη συζήτηση σχετικά με την αναδίπλωση των πρωτεϊνών prion, ακούστε το πλήρες podcast παρακάτω.

Τα Prions δεν «τρώνε» εγκεφάλους, αλλά καταστρέφουν την μορφολογία των εγκεφαλικών κυττάρων.)

Ολα τα μέσα ενημέρωσης (εξαπάτησης) επιμένουν ότι αυτό είναι αδύνατο.
Λένε ότι τα prions δεν μπορούν να δημιουργηθούν από εμβόλια mRNA.
Και πάλι, αυτά είναι τα ίδια επικίνδυνα ψευδή, παραπλανητικά και εσκεμμένα ανέντιμα μέσα ενημέρωσης που ισχυρίζονται ότι ο κοροναϊός δεν κατασκευάστηκε σε κινεζικό εργαστήριο και ταυτόχρονα (και ψευδώς) ισχυρίζονται ότι κανείς δεν πέθανε από εμβόλια covid-19.

Επομένως, αυτά τα μέσα ενημέρωσης έχουν μηδενική αξιοπιστία και είναι γνωστό ότι ψεύδονται για να καλύψουν τα εγκλήματα και τα σφάλματα ασφάλειας προϊόντων της βιομηχανίας εμβολίων.

Το γεγονός ότι τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης προπαγάνδας ισχυρίζονται ότι τα εμβόλια mRNA δεν μπορούν να προκαλέσουν παραγωγή πράιονς, σημαίνει ότι μπορούν .

Το CNBC ήδη αναφέρει ότι 1 στους 3 covid "επιζώντες" έχει πλέον ψυχική διαταραχή .

Είναι αυτοί οι άνθρωποι οι εμβολιασμένοι;

Ή αυτό σχετίζεται περισσότερο με την κατάθλιψη που προκαλείται από τους εγκλεισμούς;

Μερικά από τα ψυχικά αποτελέσματα που έχουν ήδη τεκμηριωθεί περιλαμβάνουν άνοια και διαταραχές άγχους.

Μια μυστηριώδης ασθένεια ατροφίας εγκεφάλου έχει επίσης τεκμηριωθεί στον Καναδά , που καταδεικνύει συμπτώματα τύπου πράιον όπως "απώλεια μνήμης, ψευδαισθήσεις και μυϊκή ατροφία".

Οι γιατροί εκεί ωστόσο, έχουν αποκλείσει το CJD, αλλά δεν έχουν βρει ακόμη την αιτία.

Το σημερινό podcast συζητά το φαινόμενο "εμβόλιο ζόμπι" με περισσότερες λεπτομέρειες.

Έγραψα το τραγούδι, «Vaccine Zombie» πριν από δέκα χρόνια.

Εδώ είναι το μουσικό βίντεο για αυτό το τραγούδι.

Αν ακούσετε τους στίχους, είναι 100% αλήθεια σήμερα,
Brighteon.com/e6c842d1-0388-4dc0-8fd9-c84f23f735c2

Ακολουθεί το πλήρες podcast ενημέρωσης κατάστασης για σήμερα:

Brighteon.com/a38639ee-56c1-4d2d-8bcd-868ef7b7ff79

πηγή



Βρείτε ένα νέο podcast κάθε μέρα στη διεύθυνση : https://www.brighteon.com/channels/hrreport



Αλήθεια